Algemeen

1ste Jeugdwielerronde


“In het Gouden Hoefijzer”
door Maasbracht-Beek
Op zondag 8 april aanstaande zal er een KNWU jeugdwielerronde plaatsvinden in Maasbracht-Beek. Jeugdrenners vanuit heel Nederland zullen afzakken naar Midden-Limburg om te strijden om de ereplaatsen. Het betreft hier jongens en meisjes in de KNWU categorieën 1 t/m 7 oftewel leeftijdscategorie 8 t/m 14 jaar.

Route parcours
De start/finish locatie is gelegen nabij Hotel Smeets aan de Kerkstraat. Vervolgens wordt er gekoerst richting Tergouwen, waarna de kinderen langs de kapel via de Rector Hendrixstraat naar de kerk fietsen. Voor de kerk langs zal de doorsteek gemaakt worden naar de Kerkstraat en dan op naar de finish bij het hotel.

Afsluiting parcours
De eerste categorie renners start om 10.30 uur en het gehele parcours zal afgezet worden vanaf 09.30 uur (dit om de renners de mogelijkheid te geven zich in te fietsen). Om ca. 17.00 uur verwachten we dat de laatste categorie gefinisht is en wij weer het parcours vrij kunnen geven voor het overige verkeer.
Wij verzoeken de direct omwonenden (bewoners Kerkstraat, Tergouwen, Rector Hendrixstraat) de auto die dag buiten het parcours te parkeren. Dank alvast voor uw medewerking!

Plaatselijke matadors
Tijdens deze wielerronde kunt u tevens plaatselijke, Maasbracht-Beekse, matadors aan het werk zien het betreft hier Seth van Kessel (categorie 1) en Brent Knoben (categorie 5) allebei lid van Wielerclub Midden-Limburg.

Meer info
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht stel ze ons gerust via secretariaat@wielerclubmiddenlimburg.nl of telefonisch 06-29074562.

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  mokkenrek

  Houten rek voor 16 mokken. Moet aan de wand gehangen worden. Lees meer
 • Headline 1

  Fauteuil

  Echt leren fauteuil - donkergroene stoel met een goede zit ! Stoel heeft wat gebruikerssporen. Maar dat misstaat deze fauteuil niet! Af te halen in Weert. Richtprijs 70,00 euro. Lees meer
 • Headline 1

  Playstation 3

  Playstation 3 er zit een playstation 3 spel in vast als kan ik er niet uit krijgen dus op t moment niet te gebruiken en diverse playstation 3 spellen dus als je handig bent. Lees meer
 • Headline 1

  Partytent

  Partytent. Afmeting 4m x 4m. Kleur beige. Weinig gebruikt. Lees meer
 • Headline 1

  vaas/bloempot

  vaas/bloempot 23 cm hoog 19cm breed kleur bruin Lees meer

Laatste reacties