Algemeen

1ste Jeugdwielerronde


“In het Gouden Hoefijzer”
door Maasbracht-Beek
Op zondag 8 april aanstaande zal er een KNWU jeugdwielerronde plaatsvinden in Maasbracht-Beek. Jeugdrenners vanuit heel Nederland zullen afzakken naar Midden-Limburg om te strijden om de ereplaatsen. Het betreft hier jongens en meisjes in de KNWU categorieën 1 t/m 7 oftewel leeftijdscategorie 8 t/m 14 jaar.

Route parcours
De start/finish locatie is gelegen nabij Hotel Smeets aan de Kerkstraat. Vervolgens wordt er gekoerst richting Tergouwen, waarna de kinderen langs de kapel via de Rector Hendrixstraat naar de kerk fietsen. Voor de kerk langs zal de doorsteek gemaakt worden naar de Kerkstraat en dan op naar de finish bij het hotel.

Afsluiting parcours
De eerste categorie renners start om 10.30 uur en het gehele parcours zal afgezet worden vanaf 09.30 uur (dit om de renners de mogelijkheid te geven zich in te fietsen). Om ca. 17.00 uur verwachten we dat de laatste categorie gefinisht is en wij weer het parcours vrij kunnen geven voor het overige verkeer.
Wij verzoeken de direct omwonenden (bewoners Kerkstraat, Tergouwen, Rector Hendrixstraat) de auto die dag buiten het parcours te parkeren. Dank alvast voor uw medewerking!

Plaatselijke matadors
Tijdens deze wielerronde kunt u tevens plaatselijke, Maasbracht-Beekse, matadors aan het werk zien het betreft hier Seth van Kessel (categorie 1) en Brent Knoben (categorie 5) allebei lid van Wielerclub Midden-Limburg.

Meer info
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht stel ze ons gerust via secretariaat@wielerclubmiddenlimburg.nl of telefonisch 06-29074562.

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Rolkachel gas/elektro

  Kachel,merk Gimeg,met wieltjes, gas en elektriciteit met 3 warmte standen.Is maar 3 maanden gebruikt.Nieuwprijs was €129,95 excl. gasfles. Lees meer
 • Headline 1

  2 Rieten stoeltjes

  Twee mooie rieten stoeltjes zo goed als nieuw. Deze zijn overcompleet. bellen 003114175783 Lees meer
 • Headline 1

  Koppeling slot SCM + verzekering goedgekeurd

  Doublelock Compact Eagle Slot blokkeert de koppeling waardoor deze niet aan een trekhaak gekoppeld of van een trekhaak afgehaald kan worden. Wel dient het slot verwijdert te worden als men gaat rijden met het voertuig. Dit slot heeft de zwaarste keuring doorstaan (SCM) Gemakkelijk aan te brengen (5 sec) Compact en eenvoudig in gebruik Inclusief kunstof koffer en 5 sleutels. Geschikt voor: Vrijwel elke Alko koppeling Alko koppelingen met aankoppelindicator AKS 1300 stabilisator AKS 2004 stabilisator Lees meer
 • Headline 1

  Renschaatsen Viking II

  Renschaatsen Viking II Maat 44 gebruikt maar in goede staat –Bieden Lees meer
 • Headline 1

  granieten aanrechtblad,natuursteen keukenblad, buitenkeuken

  Granieten keukenblad voor binnen of buiten keuken incl.rvs spoelbak,kraangat en complete sifon.In nieuwstaat. 175 cm x 60 cm.Gratis op maat slijpen. Wordt voor u in auto geladen. Lees meer

Laatste reacties