Algemeen

Decathlon Dikke Banden Race


door Maasbracht-Beek.
Jij fietst toch ook mee!!

Op zondag 8 april aanstaande zal tijdens de jeugdwielerronde in Maasbracht-Beek een dikke banden race plaatsvinden voor de Maasgouwse jeugd. Jongens en Meisjes kunnen deelnemen in de leeftijdscategorieën 7-8, 9-10 en 11-12 jarigen.

Wat heb je nodig
Wil jij de nieuwe Tom Dumoulin worden? Kom dan je krachten meten met andere leeftijdsgenootjes. Neem je fiets, een helm en veel goede zin mee en je mag al deelnemen.

Wat krijg je van ons
Iedere deelnemer aangemeld voor 25 maart krijgt sowieso een gratis T-shirt, rugnummer en medaille. Deze spullen mag je na afloop allemaal houden en meenemen naar huis. Je mag je uiteraard ook later aanmelden. Iedere deelnemer krijgt een medaille na afloop.

Start/finish locatie
Aanvang van de dikke banden race is om 12.35 uur nabij Hotel Smeets aan de Kerkstraat in Maasbracht-Beek. Zorg dat je zeker om 12.00 uur aanwezig bent in verband met het uitreiken van de rugnummers. Aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Meer info of inschrijven
Heb je vragen of wil jij je inschrijven dat kan via secretariaat@wielerclubmiddenlimburg.nl of telefonisch
06-29074562.

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  mokkenrek

  Houten rek voor 16 mokken. Moet aan de wand gehangen worden. Lees meer
 • Headline 1

  Fauteuil

  Echt leren fauteuil - donkergroene stoel met een goede zit ! Stoel heeft wat gebruikerssporen. Maar dat misstaat deze fauteuil niet! Af te halen in Weert. Richtprijs 70,00 euro. Lees meer
 • Headline 1

  Playstation 3

  Playstation 3 er zit een playstation 3 spel in vast als kan ik er niet uit krijgen dus op t moment niet te gebruiken en diverse playstation 3 spellen dus als je handig bent. Lees meer
 • Headline 1

  Partytent

  Partytent. Afmeting 4m x 4m. Kleur beige. Weinig gebruikt. Lees meer
 • Headline 1

  vaas/bloempot

  vaas/bloempot 23 cm hoog 19cm breed kleur bruin Lees meer

Laatste reacties