Algemeen

Geweldig resultaat voor Eline van Seeters op NK turnen


Het einde van het turnseizoen is in zicht en dat betekent veel finales voor de turnsters in de verschillende niveaus. In het weekend van 2 en 3 juni vond de NK finale van de 2e divisie in Tilburg plaats. In de 2e wedstrijd op zaterdag was het de beurt aan Eline van Seeters (Jeugd N3).

Eline begon de wedstrijd stabiel op balk. Op vloer en sprong liet Eline mooie oefeningen zien en in het sterke deelnemersveld stond ze na 3 toestellen in de middenmoot. Op haar laatste toestel brug was er één doel: de 14 punten halen. Na een super oefening werd dit laatste doel ruim gehaald. Eline scoorde een 14.400 en noteerde hiermee het tweede punt van de dag!
Door deze super score wist Eline zich op te werken naar een hele mooie 6e plek in het eindklassement van in totaal 36 deelneemsters.

Dit is een prestatie om trots op te zijn! Voor Eline was dit ook haar laatste wedstrijd uitkomend voor Atalanta. Volgend seizoen zet Eline haar turncarrière voort bij Breda Gym, omdat het gezin naar Brabant verhuist. Ze krijgen daar een toppertje bij! Geniet nog van de laatste paar weken bij ons in de zaal.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties