Muziek

Ondersteun Fanfare Eensgezindheid met de Rabobank Clubkas Campagne!!


Ook dit jaar doet Fanfare Eensgezindheid mee met de Rabobank Clubkas Campagne.
Als bestedingsdoel heeft Fanfare Eensgezindheid dit jaar gekozen voor:
Het organiseren van het Sylvesterconcert met cross-overs tussen blaasmuziek en andere muziekstijlen, zoals zang, pop e.d. om de jeugd te motiveren, te boeien en te binden en zodoende te behouden voor de blaasmuziek.
In het kader van het 135-jarig bestaan in 2019 doet dit jaar ook de Stichting Evenementen Fanfare Eensgezindheid mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Zij hebben als bestedingsdoel:
Het vergaren van een beginkapitaal voor de organisatie van diverse activiteiten in het kader van het 135-jarig bestaan van Fanfare Eensgezindheid in 2019.
Zoals u ziet willen wij de opbrengst van de clubkascampagne gebruiken om te investeren in de toekomst van onze vereniging zodat de fanfare ook in de toekomst haar bijdrage kan blijven leveren aan de leefbaarheid van de Maasbrachter gemeenschap.
Leden van de Rabobank Roermond-Echt e.o. kunnen vanaf 8 mei t/m 23 mei hun 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging of stichting. Heeft u hulp nodig bij het stemmen, neem dan contact op met ons secretariaat, mevr. Marlies Evers-Welters.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties