Algemeen

STICHTING BREERDEERKES


Het Breerbericht

Op koningsdag werd in het dierparkje een nieuwe cavia-ren geplaatst. Feest voor de cavia’s.
Eerder werd tijdens NLDoetdag oude cavia-ren afgebroken om plaatst te kunnen maken voor een nieuwe ren. Deze ren is van alle zijden van stevig papegaaiengaas voorzien, zelfs de bodem is van gaas voorzien. Op deze manier kunnen we de cavia’s een veilig buitenleven garanderen. Ze kunnen nu ongehinderd buiten hun nachtverblijf in de kooi rondlopen, zonder lastig te worden gevallen door roofvogels en andere kleine roofdieren.
Verder is het dierenverblijf vorige week ook voorzien van een nieuwe slangenhaspelautomaat. Het is op deze manier een stuk eenvoudiger om de bestrating rondom het dierenverblijf goed schoon te houden en de slang daarna weer snel en netjes op te bergen. Het gemak dient de mens, in dit geval de vrijwilligers, die dagelijks de boel rondom het dierenverblijf zuiver houden.
Wilt u meer informatie over de Stichting Breerdeerkes, kijk dan eens op onze vernieuwde website: http://www.breerdeerkes.com. Vragen of opmerkingen over de Stichting kunt u kwijt op het volgende emailadres: info@breerdeerkes.com of via het vragenformulier op de website.

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties