Algemeen

Atalanta pakt goud en zilver op NK Turnen!


In het weekend van 18 en 19 mei vonden in Vianen de meerkamp- en toestelfinales van het Bondskampioenschap van de 3e divisie plaats

Lene (pupil 2 N3) mocht het spits afbijten. Lene turnde op de meerkamp een super wedstrijd met als hoogtepunt een 14.050 op balk! Mede dankzij deze hoge score werd Lene 2e van Nederland! Op zondag mocht ze nogmaals aantreden voor de toestelfinale. Hier wist ze haar hoofd koel te houden en werd ze na een spannende toestelronde Nederlands Kampioen op balk! Op sprong werd ze elfde en op brug vijfde.

Sarah (jeugd E) was daarna aan de beurt. Sarah draaide een stabiele meerkampwedstrijd, met ook balk als hoogtepunt. Sarah werd erg netjes 10e! Ook op de toestelfinale sprong stelde Sarah niet teleur met een vijfde plek.

Als laatste was het de beurt aan Myrthe en Jessica (junior D). Net als Lene en Sarah turnde Myrthe grandioos op balk. Helaas zat de jurering wat tegen op de andere toestellen. Myrthe werd uiteindelijk netjes 19e. Jessica turnde een goede wedstrijd. Helaas moest zij de balk een keer verlaten. Een foutje wat haar duur kwam te staan. Uiteindelijk werd Jessica nog erg knap 4e, met een minimaal verschil van het podium! Door deze mooie 4e plek heeft Jessica zich wel weten plaatsen voor de Ahoy Cup op 23 juli in het Sportpaleis. Op de toestelfinale brug wist ze de zilveren plak te veroveren!

Dames, wat een mooie prestaties allemaal!
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties