Algemeen

Cliënten en buurtbewoners vieren samen feest op zaterdag 18 mei

Door Gilsing lokale media

Op zaterdag 18 mei a.s. organiseert Koraal regio Noord- en Midden-Limburg een buurtfeest, vanaf 13.30 uur is iedereen van harte welkom! Het feest wordt gehouden bij St. Anna in Heel en is bedoeld voor inwoners, bedrijven en verenigingen uit Heel (en omgeving) om samen met cliënten en medewerkers feest te vieren. Met gezellige muziek, leuke spellen en een hapje en een drankje.
Het buurtfeest is een mooie gelegenheid om cliënten, medewerkers en de buurt met elkaar in contact te brengen en op een leuke, ongedwongen manier samen te genieten van een gezellig feest. Cliënten worden steeds meer betrokken bij de buurt door activiteiten en werkzaamheden bij plaatselijke ondernemers, een goed contact met de buurt is dan ook erg belangrijk. Het buurtfeest is inmiddels al verschillende keren georganiseerd en is het is elke keer weer een super gezellig feest!
Voor jong en oud is er een gevarieerd programma met livemuziek, spelletjes, een springkussen, een stand van Werkhof en natuurlijk is er ook weer een frietwagen. En….om 16.15 uur is er een optreden van Marleen Rutten! Een uitgebreid en gezellig programma dus. Cliënten en medewerkers verwelkomen u graag op 18 mei op het plein van Koraal-locatie St. Anna, Panheelderweg3 in Heel.

 

|Doorsturen