Algemeen

Dag van de mantelzorg 2019 Gemeente Maasgouw

Door Gilsing lokale media

Culinaire Feestavonden voor alle Mantelzorgers

De Dag van de Mantelzorg Maasgouw krijgt een wat andere opzet. In plaats van de jaarlijkse verwendag is er dit jaar gekozen voor een culinaire feestavond, met optredens van plaatselijke artiesten. Er zijn feestavonden op twee plaatsen in de gemeente, op verschillende data. Op deze manier hoopt men op grotere aantallen deelnemers.

Op 5 november en 7 november a.s. vinden de avonden plaats in respectievelijk ’t Baekerhoes te Brachterbeek en ’t Leuke in Beegden. Het programma voor beide avonden is gelijk.
Na de ontvangst krijgen de deelnemers een diner aangeboden met daar tussen door optredens van verschillende artiesten. Op deze manier wil de gemeente haar mantelzorgers bedanken voor hun inzet.
Voor de verschillende taken rondom de avonden is er een beroep gedaan op de talrijke verenigingen en organisaties binnen Maasgouw om hun vrijwillige bijdrage te leveren. Ook gemeenteraadsleden en leden van het college van B&W werd gevraagd de handen uit de mouwen te steken.

Aanmelding
Alle geregistreerde mantelzorgers hebben begin oktober persoonlijk een uitnodiging ontvangen voor de avonden. Men kan zich tot en met 25 oktober aanmelden om deel te nemen aan een van beide avonden. Tijdens de avonden kunt u eventueel gebruik maken van de wensbus voor vervoer. U dienst dan zelf de afspraak te maken.
Er zijn ook mantelzorgers die niet geregistreerd zijn. Vanzelfsprekend kunnen zij zich alsnog laten registreren en zijn ze vervolgens ook van harte welkom op de avonden. Bent u zelf een mantelzorger of kent u een mantelzorger waarvan u vindt dat ook hij/zij van deze feestavonden mag genieten, meldt uzelf of hem/haar dan ook aan bij de WMO-adviseurs van de gemeente (0475-852500)
Voor meer nieuwtjes en de laatste ontwikkelingen over de Dag van de Mantelzorg 2019 kunt u terecht op onze Facebookpagina 'Mantelzorg Gemeente Maasgouw.' Like deze pagina en zorg er mede voor dat er meer mantelzorgers bereikt kunnen worden.

 

|Doorsturen