Algemeen

Groot verzet tegen kanker, wandel mee op de Mont Ventoux


PERSBERICHT/oproep

Groot verzet tegen kanker
Wandel mee op de Mont Ventoux!

Ook dit jaar gaat er weer een groep enthousiaste wandelaars deelnemen aan ‘Groot verzet tegen kanker’ op de Mont Ventoux in Frankrijk. Onder de naam Equipe Toon Hermans Huis Roermond wordt de Mont Ventoux te voet beklommen! Het team is nog op zoek naar enthousiaste wandelaars, die op donderdag 5 september de Mont Ventoux willen bedwingen. De opbrengst van deze goede doelen actie is bestemd voor KWF Kankerbestrijding en het Toon Hermans Huis Roermond.

De klim vanuit Sault naar de top van deze kale berg kent een lengte van 26 km. Deelnemers zamelen vooraf zoveel mogelijk geld in voor KWF Kankerbestrijding en het Toon Hermans Huis Roermond. De afgelopen twee jaar heeft een groep enthousiaste deelnemers de flanken van de Mont Ventoux met succes getrotseerd. Naast de inspanning is er tijdens de dagen voorafgaand aan de klim voldoende tijd voor ontspanning. Het is een feest met een lach en een traan. Kortom, een ervaring die je niet mag missen.

Heb je ook belangstelling mee te doen? Meld je dan via info@toonhermanshuisroermond.nl. Er wordt dan binnen een werkweek contact met je opgenomen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Toon Hermans Huis Roermond, zie www.toonhermanshuisroermond.nl of bel met 0475 – 85 68 01.

Meer informatie voor de pers:
Marc Breugelmans, Equipe Toon Hermans Huis Roermond, telefoon 0653311795

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties