Algemeen

INSCHRIJVINGEN KVW 2018 GEOPEND!


Ook dit jaar organiseert Brach.nl – Kindervakantie Werk Maasbracht voor kinderen vanaf groep 1 van de basisschool weer een te gekke zomerweek. Deze week vindt plaats in de laatste week van de schoolvakantie (maandag 13 augustus t/m zaterdag 19 augustus).
Opgeven kan vanaf nu! Vul het inschrijfformulier op www.brach.nl.

GEZINSACTIVITEIT EN ZATERDAGAFSLUITING
Beide activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk! De kinderen, maar ook de papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, maar ook iedereen die graag kennis wil maken met alle vrijwilligers en de stichting Brach.nl. Deelname aan deze activiteiten is vrijblijvend, onze vrijwilligers zijn ingedeeld bij de spellen en u dient als ouder zelf toezicht te houden.

De dinsdagavondactiviteit begint om 19.00 uur. Er zijn enkele activiteiten rondom de Spil, er is een speurtocht en een gezellig terras aanwezig. Alle kinderen die mee doen worden beloond met iets lekkers!

Op zaterdagmiddag is de KVW-afsluiting van 13.30 – 16.30 uur. Bij goed weer zal deze middag buiten plaatsvinden, bij slecht weer in de grote zaal van de Spil. Het rode draad verhaal wordt afgesloten, het KVW-lied wordt gezongen, kinderen doen dansjes en er zijn spellen en springkussens aanwezig. Dit allemaal onder het genot van hopelijk het zonnetje, een hapje en een drankje.

OVERIGE INFORMATIE
Opgeven kan via de website: www.brach.nl. Vul het inschrijfformulier in van uw zoon en/of dochter. Let op! Kinderen doen mee in de groep waar ze het afgelopen jaar op school hebben gezeten.

Groepjes worden dit jaar ingedeeld op basis van de school en groep waar uw zoon en/of dochter zit. Deze groepjes zijn bedoeld voor het verzamelen tijdens onze activiteiten.

In de week voorafgaand aan KVW zal er een informatieavond zijn waarin het programma toegelicht wordt per groep en er ruimte is om vragen te stellen aan vrijwilligers, comitéleden en bestuursleden. Meer informatie hierover volgt nog.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Opel Vectra 1.6 16V Stationwagen Clima Trekhaak 2001

  Opel Vectra 1.6 16V bouwjaar 6-11-2001 apk 23-6-2018 207000 km abs airbags centrale vergrendeling elektrische ramen voor elektrische spiegels trekhaak clima (leeg) mistlampen voor achterbank neerklapbaar heeft gebruiksporen de distributieriem is bij 189000 km vervangen Meeneemprijs !!! inruil mogelijk (tot 600eu) (ben alleen telefonisch bereikbaar !!) Lees meer
 • Headline 1

  Eethoek compleet

  Complete eethoek, tafel afm. L160xB78xH79cm, inclusief 6 stoelen. Lees meer
 • Headline 1

  damesklleding

  te koop, nette dameskleding maat 42-46. in een koop 20euro, of per tuk 50cent alles gaat weg wegens plaatsgebrek. Lees meer
 • Headline 1

  TL-armaturen

  2 TL-armaturen v. systeemplafond (kan ook als opbouw gebruikt worden) afmetingen 600 x 600 mm; 4x18 watt tl-buizen; inclus. snoer en stekker; voorzien van alu-reflectoren (ook per stuk te koop) Lees meer
 • Headline 1

  bed

  Aangeboden zeer mooi tweepersoons bed br 1 m 40. Licht gevlamd eiken met verstelbare lattenbodems . 0628965832 Lees meer

Laatste reacties