Muziek

Ondersteun Fanfare Eensgezindheid met de Rabobank Clubkas Campagne!!


Ook dit jaar doet Fanfare Eensgezindheid mee met de Rabobank Clubkas Campagne.
Als bestedingsdoel heeft Fanfare Eensgezindheid dit jaar gekozen voor:
Het organiseren van het Sylvesterconcert met cross-overs tussen blaasmuziek en andere muziekstijlen, zoals zang, pop e.d. om de jeugd te motiveren, te boeien en te binden en zodoende te behouden voor de blaasmuziek.
In het kader van het 135-jarig bestaan in 2019 doet dit jaar ook de Stichting Evenementen Fanfare Eensgezindheid mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Zij hebben als bestedingsdoel:
Het vergaren van een beginkapitaal voor de organisatie van diverse activiteiten in het kader van het 135-jarig bestaan van Fanfare Eensgezindheid in 2019.
Zoals u ziet willen wij de opbrengst van de clubkascampagne gebruiken om te investeren in de toekomst van onze vereniging zodat de fanfare ook in de toekomst haar bijdrage kan blijven leveren aan de leefbaarheid van de Maasbrachter gemeenschap.
Leden van de Rabobank Roermond-Echt e.o. kunnen vanaf 8 mei t/m 23 mei hun 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging of stichting. Heeft u hulp nodig bij het stemmen, neem dan contact op met ons secretariaat, mevr. Marlies Evers-Welters.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Manusje van alles

  Hoi zoekt u iemand die u kan helpen met bijv. Boodschappen, huishoudelijke taken, oppassen, dieren verzorgen etc. Dan hoor ik graag van u via mijn mail: ciindy_89@hotmail.com Ik ben Cindy 29jaar werk op een woongroep met mensen met een beperking, werk in verschillende diensten buiten mijn baan heb ik tijd over en kom ik u graag uithelpen. Prijs n.o.t.k. Met vriendelijke groeten Cindy Meevissen Lees meer
 • Headline 1

  Royal Albert gebaksbordje

  Royal Albert - gebaksbordje, flowers of the month, maart / March, gaaf exemplaar Lees meer
 • Headline 1

  Mexx jas

  Leuk, sportief Mexx damesjasje, wit maat 36. Zakken voorzijde ritssluiting. Zak binnenzijde klittenband. Uitstekende staat. Lees meer
 • Headline 1

  DROOGMOLEN TE KOOP

  Droogmolen in goede staat met 60 meter waslijn, inclusief beschermhoes en grondanker. Lees meer
 • Headline 1

  Alarminstallatie

  Woning/inbraak alarm bestaande uit huisinstallatie en buitenunit, Quorum A 160 en A160 R Lees meer

Laatste reacties