Algemeen

STICHTING BREERDEERKES


Het Breerbericht

Op koningsdag werd in het dierparkje een nieuwe cavia-ren geplaatst. Feest voor de cavia’s.
Eerder werd tijdens NLDoetdag oude cavia-ren afgebroken om plaatst te kunnen maken voor een nieuwe ren. Deze ren is van alle zijden van stevig papegaaiengaas voorzien, zelfs de bodem is van gaas voorzien. Op deze manier kunnen we de cavia’s een veilig buitenleven garanderen. Ze kunnen nu ongehinderd buiten hun nachtverblijf in de kooi rondlopen, zonder lastig te worden gevallen door roofvogels en andere kleine roofdieren.
Verder is het dierenverblijf vorige week ook voorzien van een nieuwe slangenhaspelautomaat. Het is op deze manier een stuk eenvoudiger om de bestrating rondom het dierenverblijf goed schoon te houden en de slang daarna weer snel en netjes op te bergen. Het gemak dient de mens, in dit geval de vrijwilligers, die dagelijks de boel rondom het dierenverblijf zuiver houden.
Wilt u meer informatie over de Stichting Breerdeerkes, kijk dan eens op onze vernieuwde website: http://www.breerdeerkes.com. Vragen of opmerkingen over de Stichting kunt u kwijt op het volgende emailadres: info@breerdeerkes.com of via het vragenformulier op de website.

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Manusje van alles

  Hoi zoekt u iemand die u kan helpen met bijv. Boodschappen, huishoudelijke taken, oppassen, dieren verzorgen etc. Dan hoor ik graag van u via mijn mail: ciindy_89@hotmail.com Ik ben Cindy 29jaar werk op een woongroep met mensen met een beperking, werk in verschillende diensten buiten mijn baan heb ik tijd over en kom ik u graag uithelpen. Prijs n.o.t.k. Met vriendelijke groeten Cindy Meevissen Lees meer
 • Headline 1

  Royal Albert gebaksbordje

  Royal Albert - gebaksbordje, flowers of the month, maart / March, gaaf exemplaar Lees meer
 • Headline 1

  Mexx jas

  Leuk, sportief Mexx damesjasje, wit maat 36. Zakken voorzijde ritssluiting. Zak binnenzijde klittenband. Uitstekende staat. Lees meer
 • Headline 1

  DROOGMOLEN TE KOOP

  Droogmolen in goede staat met 60 meter waslijn, inclusief beschermhoes en grondanker. Lees meer
 • Headline 1

  Alarminstallatie

  Woning/inbraak alarm bestaande uit huisinstallatie en buitenunit, Quorum A 160 en A160 R Lees meer

Laatste reacties